Het juiste massage adres voor Zwolle!

 

De voordelen:

  • Massage door professioneel masseur Jac Postma.
  • 100% tevredenheidsgarantie.
  • De gehele week geopend van 09.00 – 21.00.
  • Aanvullend verzekerd? Vergoeding mogelijk.
  • Massage behandeling direct nodig? Bel even.
  • Als enige in de regio Zwolle erkend als sportzorgmasseur.
  • Massage ervaring in topsport met Olympische deelnemers.
  • Masseur voor Topsport Overijssel in Zwolle.
  • Massage voor iedereen uit Zwolle!

Massage praktijk Herstel en Balanz ideaal voor mensen uit Zwolle.

Mijn massage praktijk ligt net buiten Zwolle/Stadshagen in het dorp ‘s-Heerenbroek vanuit de binnenstad van Zwolle is het ongeveer 30 minuten fietsen en met de auto bedraagt de reistijd 12 minuten.

Laat u spierknopen behandelen en ontvang een vergoeding vanuit uw aanvullende zorgverzekering!

Massage praktijk Herstel en Balanz is erkend door de VBAG hierdoor is een vergoeding mogelijk vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Voorwaarde is dat de behandeling een therapeutisch doel heeft, zoals het behandelen van spieren welke klachten veroorzaken zoals hoofdpijn, nek en schouder klachten of lage rugpijn. Om dit goed te kunnen behandelen heb ik als massage therapeut een 4 jarige hbo opleiding gevolgd als neuromusculair therapeut. De opleiding is een waardevolle aanvulling op mijn 15 jaar massage ervaringen in de (top)sport bij onder meer diverse nationale bonden, het voordeel voor u en mijn cliënten uit Zwolle is korte behandeltijd met maximaal resultaat omdat spieren met elk zijn uniek pijnpatroon op de juiste wijze wordt behandeld.

Massage praktijk Herstel en Balanz is gespecialiseerd in ontspanningsmassage en sportmassage voor de regio Zwolle.

Een perfecte massage voor mijn cliënten uit Zwolle.

Op het contactformulier of in de telefonische afspraak kunt u uw wens en verwachting kenbaar maken evenals voor of tijdens de massagebehandeling, de behandeling moet immers aansluiten bij u verwachting en doel. Voor de massage behandeling geef ik verdere uitleg zeker als het de eerste keer is in mijn massagepraktijk. Het is belangrijk dat u zich comfortabel voelt. U wordt respectvol behandeld uw lichaam wordt voldoende afgedekt met handdoeken tijdens de massage. Voelt u zich bijvoorbeeld onzeker over uw lichaam omdat u mogelijk een “maatje” meer hebt? Dan kan ik u geruststellen mijn klantenbestand is zeer divers. Zoals aangegeven wordt er alles aan gedaan in mijn massagepraktijk om het comfort te verhogen voor u, zo is er een klimaatsysteem, vloerverwarming, evenals de massagetafel en massageolie kan verwarmt worden. De massagetafel wordt altijd voorzien van nieuwe schone hoes evenals de handdoeken tijdens uw massagebehandeling. Ik waardeer het wel als cliënten het fris in mijn massagepraktijk verschijnen.

Diverse massage behandelingen of combinaties mogelijk.

Zit u in een drukke hectische periode dan is een relaxte ontspannende massage de beste keus. Een ontspanningsmassage kenmerkt zich door stilte en rustige strijkingen of effleurages van de masseur. In veel gevallen ligt het accent op nek en schouders, rug en hoofd tijdens deze massagebehandeling. Heerlijk en super ontspannend is de door mij samengestelde drukpuntmassage, met veel gevoel wordt er subtiele druk uitgeoefend op de kleinste spierknopen het resultaat is super ontspannend. Cliënten geven vaak aan dat ik precies de juiste spierknopen heb behandeld en ervaren direct resultaat, zoals bij spanningshoofdpijn.

Bent u in voorbereiding van een sportevenement of is het in uw rug geschoten? En hebben uw spieren goede verzorging nodig dan is een sportmassage een aanrader. Sportmassage kenmerkt zich door diepere strijkingen in de spiergroepen zowel in lengte als in dwarse richting van het spiervezel verloop met een behoorlijk tempo. Zichtbaar is het ontstaan van een rode huidskleur door toename doorbloeding van de spieren. Afvalstoffen worden in de juiste richting afgevoerd en nieuwe voedingsstoffen aangevoerd. De spieren kunnen hierdoor sneller optimaal herstellen . Sportmassage wordt zowel preventief als curatief toegepast, wat inhoud dat het belangrijk is om tijdig te starten met behandelen ook voordat er klachten ontstaan.

Spierknopen of zogenaamde “triggerpoints” kunnen in mijn praktijk ook behandeld worden door middel van “dry needling” dit is een steriel naaldje welke precies in de spierkoop wordt geprikt waardoor de spier in een reflex ontspant. Om deze handelingen juist te kunnen toepassen heb ik de 4 jarige opleiding tot neuromusculair therapeut gevolgd.