Sportmassage voor mijn cliënten uit Zwolle en Kampen.

SPORTMASSAGE

Komt u uit de regio Kampen of Zwolle en wilt u een goede sportmassage? Bel of mail en ervaar hoe een professioneel masseur uw spieren optimaal verzorgt. Sportmassage kenmerkt zich door de snelle en diepe strijkingen waarbij de bloedsomloop en stofwisseling binnen de spiergroepen wordt gestimuleerd. Heeft u pijnlijke en stramme spieren dan is deze massage vorm perfect voor u. Bent u helemaal geen sporter? Sportmassage is er voor iedereen, bel en laat u verassen door het effect.

Triggerpoints of spierknopen kunnen pijn en stijfheid geven in jou spieren.

TRIGGERPOINTS

Heeft u een aanwijsbare pijnlijke plek in uw spieren? Begint de klacht steeds meer uit te stralen naar bijvoorbeeld uw armen of hoofd? Dan is de kans groot dat er een spierknoop of triggerpoint binnen uw spieren is geactiveerd. Sportmasseur Jac Postma kan door middel van speciale druktechnieken deze klacht oplossen. Om de klacht effectief te behandelen heb ik een 4 jarige hbo opleiding gevolgd en mag mij nu neuromusculair therapeut noemen en wordt tevens erkend door zorgverzekeraars.

Pure ontspanning van nek en schouders, een ontspanningsmassage brengt diepe rust en geeft een energie boost.

Ontspanningsmassage

Wanneer u behoefte heeft aan absolute rust en geestelijke ontspanning dan is ontspanningsmassage aan te bevelen. Elke dag ervaren cliënten de bijzondere gave van mij wanneer ik precies de juiste spieren rustig masseer met subtiele druk op kleine spierknopen. Het werkt super ontspannend op lichaam en geest! Vaak geven cliënten vertrouwelijke informatie over de oorzaak, dit blijft strikt geheim en zal nooit gedeeld worden.Komt u uit de regio Kampen of Zwolle bel gerust voor een afspraak.

Massage nu nodig? Makkelijk bereikbaar vanuit Kampen en Zwolle, bel direct!

 

Wist u dat diverse behandelvormen vergoed of deels vergoed werden vanuit uw aanvullende verzekering? Praktijk Herstel en Balanz is erkend door vrijwel alle grote zorgverzekeraars!  U betaald geen eigen risico!

Van professioneel masseur Jac Postma krijgt u absoluut de beste massage ervaring van de regio Zwolle en Kampen!

Masseur Jac Postma heeft nationale en internationale ervaring bij Olympische topteams van onder andere de Nederlandse roeibond en baanwielrenners, en is tevens massage faciliteit van Topsport Overijssel.

Iedereen de beste massage!

 

Sportmasseur Jac Postma NGS masseur

Is het voor u de eerste keer om naar een masseur te gaan en wilt u graag maar bent u onzeker? Ik ga u uitleggen wat u kunt verwachten in mijn massagepraktijk. Zoals aangegeven zijn mijn cliënten heel divers, jongeren en mensen op leeftijd met en zonder sportieve achtergrond. Er wordt heel respect vol omgegaan met elke cliënt en het lichaam wordt afgedekt met handdoeken tijdens de behandeling. Vooraf worden uw wens en verwachting besproken. Er wordt maximaal ingezet op comfort voor u, er is een klimaatsysteem aanwezig de massagetafel is verwarmt evenals de massageolie. De hygiëne is top, elke behandeling een nieuwe tafelhoes, handdoeken en bij de gezicht uitsparing wordt gebruik gebruik gemaakt van facecovers.

Elke dag passie voor mijn vak massage.

Wilt u het ook ervaren? dan nodig ik u van harte uit!

Massagepraktijk Herstel en Balanz net buiten Zwolle en Kampen.