APS therapie versnelt genezing

Pijnbehandeling door APS therapie versnelt de genezing en bestrijdt de pijn. APS therapie is een revolutionaire en wetenschappelijk bewezen, natuurlijke methode die in Geneve werd bekroond als de beste medische vinding van 1998.

APS therapie wordt gedaan door een lichte prikkeling aan het lichaam te geven in de vorm van ongevaarlijke electrische stroompjes die nauwelijks voelbaar zijn. Dit is de simulatie of nabootsing van de lichaamseigen actiepotentialen. Dit zijn de signalen die het lichaam aan de hersenen verstuurt om bijvoorbeeld door te geven dat uw hand iets aanraakt. Pijnsignalen worden op dezelfde manier doorgegeven.

APS therapie geeft energie

Met APS therapie worden deze signalen van buitenaf gesimuleerd. Gevolg is dat het lichaam sneller herstelt op een natuurlijke wijze. Bovendien geeft APS therapie een boost aan energie.

 

APS behandeling van Jac Postma

BIj de APS behandeling krijgt u een viertal elektroden op uw huid opgeplakt. Deze elektroden zijn met snoertjes verbonden aan het APS apparaat, dat kleine stroompjes afgeeft. Een APS behandeling duurt niet lang. De standaard behandeling bestaat uit 4 deelbehandelingen van 8 minuten. Meestal zijn er meedere behandelingen nodig. Om de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren moet er extra water worden gedronken.

 

Als gediplomeerd APS therapeut en lid van de beroepsvereniging voor APS therapie (BVAT) worden mijn behandelingen daarom door meerdere zorgverzekeraars helemaal of gedeeltelijk vergoed.

 

 

Bel 038 3557666 of vul het contactformulier in